Dar asta nu schimba cu nimic problema europeana, care la noi e mai larga. Vaste experimente sociale si manipulari politice. Zeci de siteuri de stiri, printre care si ActiveNews. Ma repet, proiectul monahului Moise trebuie promovat intens, sa stie tinerii romani ca Basarabia este cu adevarat pamant romanesc, ca si Bucovina, si Herta, si Buceagul Sudul Basrabiei dat de tradatori la ucrainieni si care stau bine mersi , sa cunaosca drama neamului romanesc, numai asa inimile lor pot fi miscate. Ei erau marii eroi. Neoficial, aceasta identitate nu exista. Spunea ca oricum mor si ce conteaza un tigan in minus.

Cum arata si de cine este dus. Isi crestea porcii cu resturile de alimente de la spital. Astfel putea lua doua salarii, desi incalca legea-, a mai spus medicul. Vezi, nu face parte din ethos-ul lor. Acestea sunt insa doar o parte din neregulile descrise de Ionut Leoveanu. Cu ochii in lacrimi mi-a spus ca pe ei nu-i vrea nimeni, romanii din Romania ii trimit cu rusii iar rusii din Basarabia ii fugaresc in Romania. Multe amintiri mi-a rascolit acest reportaj, aveam 13 ani pe atunci si-mi aduc aminte ca aveam un acvariu cu pesti, iar cu vreo ora inainte de cutremur toti pestii erau la nisip, nemiscati. De la statul de drept la statul securitar.

Apropierea intelectualilor de Biserica, oprirea curentelor habotnice cu calendarul, etc. Problema este insa urmatoarea: Este adevarat ca amenda a fost platita din banii celor vinovati pentru asta- a declarat ieri dr. sovietelr

Despre legea privind vaccinarea obligatorie dpcumentar o opinie de Pr. Oficial, nu exista o identitate europeana definita — nici nu ar putea fi, decat printr-o operatiune procustiana de retezare a identitatilor nationale. Pluralismul religios este voia lui Dumnezeu. Interviu cu Anthony Esolen, conservator american: Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste.

  JARI YA HAMOUDA EPISODE 2

Pe de o parte, dominata de interesele imperiale nelegitime ale Rusiei, comportament osandit de Alexandr Soljenitin care cerea tarii sale sa renunte la pretentiile de stapanire asupra Basarabiei.

Inca o data, ei nu cred ca oamenii de buna credinta pot ajunge la un consens prin schimbul de idei. Adresa de e-mail nu va fi facuta publica necesara.

Sau Romania inseamna… Europa?! Marea problema care ne ameninta pe noi este islamizarea si atitudinea lasa a elitelor europene care nu-si apara popoarele? Vezi, nu face parte din ethos-ul lor. Lupu spune ca aceasta este dezinfectata dupa ce cadavrele sunt ridicate. Leoveanu, seful sectiei spune ca acestia sunt ai unor angajati care locuiesc in fostele cladiri ale spitalului. Ei bine, nu e vorba nici de lasitate, nici de prostie. Povedtea europenii nu stiu acest lucru sau nu le pasa, atunci romanii ar fi trebuit sa ii traga de maneca si sa le spuna sa lase Moldova in ortodoxia ei, daca vrea sa aiba cea mai mica sansa sovietslor a o atrage spre spatiul euroatlantic.

Acestea sunt insa doar o parte din neregulile descrise de Ionut Leoveanu. Fiecarui angajat i s-au retinut din salariu Medicul Lupu ridica din sertare medicatia primita de bolnavi pentru alte afectiuni- sustine dr. Pr Timotei Sunteti sigura ca ati inteles pana la urma ce am pus in discutie in acest articol?

Zimnicea este un caz aparte, in care demolarile, in mod real, NU au fost produse de cutremur — vezi: Nu vrem sa fim noi cal troian al puterilor straine! Nu este nici provincie europeana. Toti romanii ar trebui sa citeasca, sa vizioneze drama Basarabiei care sta de de ani pe cruce. Sa ridicam un suspin catre Cer si sa intindem o mana de ajutor!

Articole din categoria: Noile totalitarisme, dictatura si reeducare

Basarabia nu e gubernie ruseasca sau republica sovietica. Cat de credibil este?

  RENAISSANCE MASTERS SERIES JAMES ZABIELA

Dupa cutremur si-au revenit si atunci abia am inteles ca ei simtisera pericolul. Biserica, “laicatul ortodox” si provocarile unui sfarsit de lume. Acelasi lucru spunea si marele profesor de istorie de peste 90 ani Neagu Djuvara:: Cu ochii in lacrimi mi-a spus ca pe ei nu-i vrea nimeni, romanii din Romania docummentar trimit cu rusii iar rusii din Basarabia ii fugaresc in Romania.

CUTREMURUL DIN 4 MARTIE (video “In premiera”, TVR, plus alte marturii) – Cuvântul Ortodox

Prima conditie pentru ca Moldova sa fie in gratiile europene este, o stim, legea antidiscriminariiadica promovarea homosexualitatii! Acasa Actualitate Anunturi S. Ortodoxia nationala e o idee sublima, pacat ca lipseste, in practica, cu desavarsire in Rep.

Noi ii intindem buretele inmuiat cu otetul europenismului… Basarabia este pamantul semanat cu sangele preotilor martiri, asa cum Romania noastra nu e cea laudata de FMI si de eurocrati, ci este Romania Sfintilor Inchisorilor. Si atunci, daca in acel cimitir nu e vorba de europeni, de ce s-ar pune problema unui diferent intre pro-europeni si pro-comunisti cand la mijloc e vorba de romani?

Pur si simplu este jenanta aceasta remorca europenista pusa la abordarea chestiunii Basarabene. Ce inceaca monahul Moise sa faca este de nepretuit. Cum sa ne ferim de exegetii improvizati si de speculantii financiari ai profetiilor eshatologice? Ramane atunci sa ne gandim la ce inseamna Europa in acest moment pentru Basarabia. Pusa corect problema, focalizarea este dezastruos de falsa.