Osim sto je p i odlicno uradjena pojedina scenografija, nista drugo nije vise od proseka. Dark Knight Batman V ili koji vec po redu. Martha Marcy May Marlene http: Sta je onda to – horor ili komedija?! Radi se o maloj crnkinji koja je kao mala odvedena iz pustinje i postala je poznata manekenka. U sustini fudbalski huligan kome zabranje pristp utakmicama zbog tuca u kojima je ucestvovao.

Warren Stacy is quite smart, however, and never leaves any evidence. Find showtimes, watch trailers, browse photos, track your Watchlist and rate your favorite movies and TV shows on your phone or tablet! Koji djavo sam mladost proveo u video klubu, pitam se ja? Osim sto je p i odlicno uradjena pojedina scenografija, nista drugo nije vise od proseka. Za one koji su odgledali evo jedan link: Evo, sada se setih jednog dobrog filma valjda me sneg podsetio

Ovde gpedanje vam preporuciti da odgledate seriju od 4 dokumentarca u fenomenalnoj BBC produkciji o Vladimiru Putinu. Ceski film o ceskim pilotima koji su se borili uz Britance tokom bitke za Britaniju, a i kasnije Splinter – http: Kuga – epizoda 1 Dodato 6 dana ranije.

Za one koji su odgledali evo jedan link: Nova turska serija Jama na www.

Naravno, bez namere da se mesam u “uredjivacku politiku” ili moderisanje, samo komentarisem i predlazem. Odlicna nova remanticna komedija. Ima efekata,odgledas i zaboravis jer nije za kolekciju koju preferiram. Uhvatio se u kostac sa problematikom danasnjice, pornici i njihov uticaj na percepciju realnosti pri seksualnom cinu kod pojedinaca koji ih konzumiraju. Tako da je ova tema najobicnija glupost.

  DOKUMENTARNI FILM O SLOVENCIH

Uzeo sam sinoc da pogledam Cudesna sudbina amelije pulen da se opustim: Pogledao sam Now you see me i meni se svidja,dinamican je dosta.

The Killer Inside Me. Ustvari ako ti kazes da je dobar, svaki film se nekome na razlicit’ nacin svidi.

Release Info

Ko nije gledao a voli SF moze da pogleda ali je bolje da se prvo pogledaju “raniji radovi” Naravno, postoji glednaje odgovarajuci torrent i prevod na srpski koji pasuje za njega, pa ako bude problema obratite mi se na PM.

Topla preporuka od mene. He, ocigledno nisam, ne bih ga ponovo preporucivao.

D Absolute Power Young love may endure in your heart and one day re-ignite, but reality may soon dowse the flames. Nisam siguran da li je vec bilo na temi ali i ako je bilo da ponovim White House Down – preporuka svima koji vole americke “spektakle” sa mnogo pucanja, explozija, “drame”, pretnja ispaljivanjem nuklearki, izdaja u Beloj Kuci, devojcica koja place A zaboravio sam napomenuti da sam sve takve filmove koje sam mogao naci pregledao,tako da je mala verovatnoca da ce se naci neki,ali ipak Julian Schnabel dva predloga: Film je veoma interesantan i za sve uzraste je.

Stari ali odlican sa Bowie muzikom. Ajde gde ste ljudi?

Preporucite neki film.

Kristijan Slejter isto odlican. Ne bih preporucio bilo kome da ovo preskoci, posebno ne ovi koji vole trilere i misterije.

  FILM CUHNEA V PARIJE

The Baytown Outlaws http: Sto se tice torugla ne znam sada Ako hoces da usput testiras i zvucnike pogledaj ‘Touch the Sound’, kazu da je fipm.

Samo me je zanimalo posto mi se svidja radnja filma na prvu loptu. Jesi li gledao Hostel Mator film koji je vecina ljudi gledalo. Captain Malone Robert F.

Posto mi se cini da nema teme samo za dokumentarne filmove. Edgara sam pustio 10ak minuta i ugasio, nisam bio u toj situaciji za takav film. A i ja bih preporucio film Flypaper http: Mitkoni, mislio sam na ovo: Preporuka da se pogleda. Gledwnje je naravno bolji Kim Taylor inherits her grandfather’s drive-in theatre.

Hm, ne znam da li je do torenta Full Cast and Crew.

Fled online sa prevodom |

The Lone Ranger http: Smrt coveka na Balkanu – Jedan film na nasem jeziku. Mnogo vise sam ocekivao od Brus Willisa. Malo naucne fantastike, da se osvezimo: Presekao sam se, jb se E to je taj rad.

Po zanru spada u horor triler. Koliko se secam, manijak je snimao sta radi nekom kamerom, ta oancima kamera posle nadjena, sa tim snimcima.